Drank bij buffet

Bij een lopend diner – of hapjes buffet kun je naast het eten uiteraard iets lekkers drinken. Wijn en fris worden als een pakket aangeboden, inclusief glaswerk. Op de ‘buffettafel’ wordt rode wijn, gekoelde witte wijn en gekoelde  Italiaanse frisdrankjes gezet met bijbehorend glaswerk.

  • 3 à 4 glazen gemiddeld is 6,- per persoon. Er wordt een gemiddelde van 3,5 glas x aantal gasten berekend. We gaan er vanuit dat 3/4 van het gezelschap wijn drinkt en 1/4 fris.
  • 5 à 6 glazen gemiddeld is 9,- per persoon. Er wordt een gemiddelde van 5,5 glas x aantal gasten berekend. We gaan er vanuit dat 75% van het gezelschap wijn drinkt en 25% fris.

Als er méér gedronken wordt dan de vooraf ingeschatte hoeveelheid drank, dan wordt achteraf berekend voor een fles wijn 14,- en fris (per 6 flesjes) 8,-.