Herfstmenu 2017

Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Tartaar van rund/kalf, rucola & rozemarijn bruschetta
  • Mozzarella, caponata van bleekselderij & bruschetta
  • Geroosterde varkenslende, ansjovis, kappertjes & tonijnmayonaise
  • Mosselen in pittige tomatensaus met saffraan aioli & bruschetta

Primi

  • Risotto van porcini bouillon & paddenstoelen
  • Minestrone van herfstgroenten & pesto
  • Lasagne van pompoen, aubergine & radicchio
  • Orechiette pasta met bittere bladgroente, pancetta & kikkererwten

Secondi

  • Salsicce worstjes met blauwe druiven & donkere linzen
  • Zeebaars met paddenstoelen, aardappel & salsa verde
  • Runderfilet in coppa & romige polenta
  • Geroosterde hele kwartel met salie & zeezout

+ bijbehorende groente

Dolci

  • Pure chocoladetaart & crème fraîche
  • Taart van amandel, walnoot, amaretto & crème fraîche
  • Pudding van kastanjes met vanillemerg, pure chocolade & slagroom
  • Panna cotta met gepocheerd herfst fruit
  • Zuccotto: dessert van pannettone, ricotta, maraschino likeur & chocolade.