Herfstmenu 2018

Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Mozzarella, caponata van aubergine & bleekselderij met versgebakken focaccia
  • Tartaar van rund/kalf, rucola & bruschetta
  • Geroosterde varkenslende, ansjovis, kappertjes & tonijnmayonaise
  • Mosselen in pittige tomatensaus met saffraan aioli & bruschetta

Primi

  • Risotto van porcini bouillon & gemengde paddenstoelen
  • Minestrone soep van herfstgroenten & verse pesto
  • Romige cannelloni gevuld met ricotta & spinazie in tomatensaus
  • Penne all’arrabbiata; pasta met tomaat, chili & pancetta
  • Cacio e pepe (pasta met pecorino kaas & zwarte peper ) & langoustines

Secondi

  • Zeebaarsfilet met paddenstoelen, aardappel & salsa verde
  • Varkensworstjes met blauwe druiven & donkere linzen
  • Gebraden runderfilet in coppa di Parma & romige polenta
  • Geroosterde hele kwartel met salie & zeezout
  • Peposo; kalfsschenkel gestoofd in Chianti wijn met knoflook &  peper

+ bijbehorende groente

Dolci

  • Pure chocoladetaart, peertje & crème fraîche
  • Taart van amandel, walnoot, amaretto & crème fraîche
  • Pudding van kastanjes met vanillemerg, pure chocolade & slagroom
  • Panna cotta met gepocheerd herfst fruit
  • Tiramisu zoals ‘ie hoort: romige marscapone, koffie, lange vingers & drank.