Lentemenu 2017

* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gegrilde spies van coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
  • Salumi met gemarineerde groente, mozzarella & focaccia
  • Drie crostini met divers beleg van groente, vis en/of vlees
  • Vitello tonnato met ansjovis, citroen & kappertjes

Primi

  • Risotto primavera van jonge lentegroenten & prosciutto
  • Orecchiette pasta met smakelijke ragù van lam
  • Vissoep met gremolata (selderij, knoflook, citroen) op bruschetta
  • Fusilli pasta met groene & witte asperges, ricotta & broodkruim
  • Handgemaakte ravioli (voor max. 10 personen)

Secondi

  • Slow-cooked lamsschouder & salsa verde
  • Gebraden runderlende in coppa di parma & mierikswortelroom
  • Gebraden varkenslende in witte wijn, venkel & laurier
  • Visfilet met gesmoorde lente groenten &  venkelmayonaise

 – ( bij de secondi worden seizoensgroentegerechten geserveerd ) –

Dolci

  • Rijsttaart met amandel, gekonfijte sinaasappel & rum
  • Romige panna cotta met gepocheerd voorjaarsfruit & drupje grappa
  • Semi-freddo met hazelnootcrunch & voorjaarsfruit
  • Onweerstaanbare pure chocoladetaart met voorjaarsfruit & crème fraîche.