Wintermenu 2017

Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gemarineerde wintergroenten, Tallegio kaas & versgebakken focaccia
  • Drie crostini met diverse groente-, vis-, en/of vlees
  • Gebraden mergpijpjes met selderij, rode ui, citroen, kappertjes & bruschetta
  • Pittige mosselen met chili, tomaat, ansjovis & bruschetta.

Primi

  • Risotto met cotechino worst, tijm & gepofte ui
  • Handgemaakte ravioli (max. 10 personen)
  • Pasta met ragù, kaneel, majoraan & ricotta
  • Verse lasagne met porcini paddenstoelen, salie & romige bechamelsaus.

Secondi

  • Varkensschouder gebraden in gekarameliseerde melk, salie & citroen
  • Hele kalfsschenkel gesmoord in witte wijn, boter & laurier
  • Gegrilde rundfilet met romige polenta & mierikswortelsaus
  • Zeebaarsfilet met donkere linzen & salsa verde
  • Bollito misto: gemengd gepocheerd vlees met salsa verde & mostarda.

+ bijbehorende groente

Dolci

  • Pure chocoladetaart & crème fraîche
  • Pistache – amandeltaart met citroen
  • Zuccotto: dessert van pannettone, ricotta, vin santo & chocolade
  • Chocolademousse met cake, rum & koffie
  • Italiaanse kazen met fruit, noten & honingraatsaus.