Wintermenu 2018

Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gemarineerde wintergroenten, mozzarella & versgebakken focaccia
  • Drie crostini met diverse groente-, vis-, en/of vlees
  • Gebraden mergpijpjes met selderij, rode ui, citroen, kappertjes & bruschetta
  • Pittige mosselen met chili, tomaat, ansjovis & bruschetta.

Primi

  • Risotto met  worst, tijm & gepofte ui
  • Handgemaakte ravioli (max. 10 personen)
  • Pasta met ragù, kaneel, majoraan & ricotta
  • Verse lasagne met paddenstoelen, salie & romige bechamelsaus.

Secondi

  • Gegrilde rundfilet in coppa di Parma met romige polenta
  • Varkensschouder gebraden in gekarameliseerde melk, salie & citroen
  • Slowcooked kalfsschenkel gesmoord in witte wijn, boter & laurier
  • Zeebaarsfilet gebakken op aardappel & paddenstoel met salsa verde
  • Bollito misto: gemengd gepocheerd vlees met salsa verde & mostarda.

+ bijbehorende groente

Dolci

  • Pure chocoladetaart met crème fraîche & gestoofd peertje
  • Pistache/amandeltaart met citroen & crème fraîche
  • Zuccotto: dessert van pannettone, ricotta, vin santo & chocolade
  • Kastanje ijs & pure chocolade sorbet
  • Italiaanse kazen met fruit, noten & honingraatsaus.