Zomermenu 2017

* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gegrilde spies van witvis & coquille met rozemarijn-ansjovissaus
  • Salumi, gemarineerde zomergroenten, buffel mozzarella & focaccia
  • Carpacio van rund met rucola, kappertjes & Parmazaan
  • Vitello tonnato met rozemarijn bruschetta & salade
  • Gekoelde verse zeevruchtensalade.

Primi

  • Pappa al pomodori: dikke soep van zongerijpte tomaten, basilicum & boerenbrood
  • Octopus met aardappelsalade & kappertjes
  • Risotto met dagverse zeevruchten
  • Pasta met slowcooked vlees ragù & basilicum
  • Handgemaakte ravioli (voor max. 10 personen).

Secondi

  • Melanzane alla Parmigiana: ovengerecht van aubergine, tomaat & mozzarella
  • Runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
  • Zeebaars met aardappel, tomaat, olijf & kappertjes
  • Porchetta van varkensbuik & selderij salsa
  • Dry aged runderribstuk, gebraden aan het bot (meerprijs 5,- p.p.).

 – ( bij de secondi worden seizoensgroentegerechten geserveerd ) –

Dolci

  • Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & amaretto
  • Panna cotta met vanille & abbamele (citrus/honingraat saus)
  • Romige semi-freddo met vanille, hazelnoot karamel crunch & vers zomerfruit
  • Torta di Capri – kruimelige amandel/chocoladetaart
  • Zomerpudding van rode vruchten met Valpolicella (wijn) & crème fraîche.