* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.
Antipasti
- Gegrilde spies van coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
- Gemarineerde zomergroenten, buffel mozzarella & focaccia
- Carpaccio van rund met rucola, kappertjes & Parmazaan
- Vitello tonnato met kappertjes & ansjovis & bruschetta
- Gekoelde verse zeevruchtensalade.
Primi
- Pappa al pomodori: dikke soep van zongerijpte tomaten, basilicum & boerenbrood
- Octopus met aardappelsalade & kappertjes
- Risotto met dagverse zeevruchten
- Pasta met slowcooked vlees ragù & basilicum
- Handgemaakte ravioli (voor max. 10 personen).
Secondi
- Melanzane alla Parmigiana: ovengerecht van aubergine, tomaat & mozzarella
- Saltimbocca: gebraden kalfsvlees in prosciutto met salie & marsala
- Runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
- Zeebaars met aardappel, tomaat, olijf & kappertjes
- Porchetta van varkensbuik & selderij salsa
- Dry aged runderribstuk, gebraden aan het bot (meerprijs 6,- p.p.).
– ( bij de secondi worden seizoensgroentegerechten geserveerd ) –
Dolci
- Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & digestief
- Panna cotta met vanille & zomerfruit
- Romige semi-freddo met vanille, hazelnoot karamel crunch & vers zomerfruit
- Sorbet van extra pure chocolade
- Zomerpudding van rode vruchten met Valpolicella wijn & crème fraîche.