Diner

Hoe ziet zo’n diner eruit?
Een diner volgt de traditionele manier van Italiaans eten: eerst smaakmakende antipasti, dan een vullende primi, daarna vlees of vis bij de secundi en een zoete dolci om af te sluiten. Zoveel mogelijk huisgemaakt, met producten uit dit seizoen en waar het kan biologisch. Tijdens het hele diner drinkt je van de flessen wijn die op tafel staan. En na afloop een lekker kopje koffie en als je trek hebt een mooi digestief.

Wat spreken wij af?
Wij maken de opzet samen, persoonlijk, via de mail of door de telefoon. Daarna stuur ik je een voorstel waarin alle afspraken en wensen zijn opgenomen. Ben je het ermee eens? Dan zijn we na jouw bevestiging akkoord. Vervolgens zorg ik ervoor dat alles uitgevoerd wordt zoals afgesproken.

Om het diner te verzorgen gebruik ik ter plekke jouw keuken. Kun jij er normaal in koken? Dan kan ik dat ook! Oftewel, elk keuken voldoet in principe.  Jij zorgt voor een lege (of gedekte) tafel en keuken. Ik verzorg de rest: eten, drank, servies, wat je wilt. In mijn keuken huis heb ik al voorbereid wat kan en ter plekke maak ik af wat moet.

Een gezelschap moet bestaan uit minimaal 8 gasten, tot ongeveer 25 gasten. In goed overleg komen we er altijd wel uit!