Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.
Antipasti
- Mozzarella, caponata van aubergine & bleekselderij met versgebakken focaccia
- Tartaar van rund/kalf, rucola & bruschetta
- Geroosterde varkenslende, ansjovis, kappertjes & tonijnmayonaise
- Mosselen in pittige tomatensaus met saffraan aioli & bruschetta
Primi
- Gevulde soep van zeevruchten, borlotti & pancetta
- Risotto van porcini bouillon & gemengde paddenstoelen
- Minestrone soep van herfstgroenten & verse pesto
- Romige cannelloni gevuld met ricotta & spinazie in tomatensaus
- Pasta met pecorino, zwarte peper & langoustines
- Pasta uit de oven met gemengde paddenstoelen
Secondi
- Saltimbocca kalfsfilet in prosciutto met salie & marsala
- Zeebaarsfilet met paddenstoelen, aardappel & salsa verde
- Varkensworstjes met donkere linzen & mostarda
- Gebraden runderfilet in coppa di Parma & pittige mierikswortelsaus
- Dry aged runderribstuk, gebraden aan het bot (meerprijs 8,- p.p.).
+ bijbehorende groente
Dolci
- Pure chocoladetaart, peertje & crème fraîche
- Taart van amandel, walnoot, amaretto & crème fraîche
- Pudding van kastanjes met vanillemerg, pure chocolade & slagroom
- Panna cotta met gepocheerd herfst fruit
- Tiramisu zoals ‘ie hoort: romige marscapone, koffie, koek & amaretto.