Herfstmenu

Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Mozzarella, diverse gemarineerde groenten & versgebakken focaccia
  • Italiaanse vleeswaren, olijven & bruschetta
  • ‘Vitello’ tonnato van gebraden varkenslende, ansjovis, kappertjes & tonijnmayonaise
  • Mosselen in pittige tomatensaus met saffraan aioli & bruschetta

Primi

  • Gevulde soep van zeevruchten, borlotti, pancetta & pasta
  • Risotto al fungi
  • Minestrone soep van herfstgroenten & verse pesto
  • Romige cannelloni gevuld met ricotta & spinazie in tomatensaus
  • Pasta met pecorino, zwarte peper & langoustines
  • Tiella – rijstschotel uit de oven met mosselen, aardappel, courgette & tomaat 
  • Bleekselderij gevuld met worstvlees uit de oven & tomatensaus

Secondi

  • Saltimbocca – kalfsfilet in prosciutto met salie & marsala
  • Zeebaarsfilet met paddenstoelen, aardappel & salsa verde
  • Varkensworstjes met donkere linzen & mostarda
  • Gebraden runderfilet in coppa di Parma & pittige mierikswortelsaus
  • Peposo – gestoofd rundvlees met zwarte peper op romige polenta

+ bijbehorende groente

Dolci

  • Pure chocoladetaart, peertje & crème fraîche
  • Taart van amandel, walnoot, amaretto & crème fraîche
  • Baba cake geweekt in kruidige limoncellosiroop & crème fraîche
  • Panna cotta & gepocheerd herfst fruit
  • Tiramisu zoals ‘ie hoort: romige marscapone, koffie, koek & amaretto.