Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.
Antipasti
- Mozzarella, diverse gemarineerde groenten & versgebakken focaccia
- Italiaanse vleeswaren, olijven & bruschetta
- ‘Vitello’ tonnato van gebraden varkenslende, ansjovis, kappertjes & tonijnmayonaise
- Mosselen in pittige tomatensaus met saffraan aioli & bruschetta
Primi
- Gevulde soep van zeevruchten, borlotti, pancetta & pasta
- Risotto al fungi
- Minestrone soep van herfstgroenten & verse pesto
- Romige cannelloni gevuld met ricotta & spinazie in tomatensaus
- Pasta met pecorino, zwarte peper & langoustines
- Tiella – rijstschotel uit de oven met mosselen, aardappel, courgette & tomaat
- Bleekselderij gevuld met worstvlees uit de oven & tomatensaus
Secondi
- Saltimbocca – kalfsfilet in prosciutto met salie & marsala
- Zeebaarsfilet met paddenstoelen, aardappel & salsa verde
- Varkensworstjes met donkere linzen & mostarda
- Gebraden runderfilet in coppa di Parma & pittige mierikswortelsaus
- Peposo – gestoofd rundvlees met zwarte peper op romige polenta
+ bijbehorende groente
Dolci
- Pure chocoladetaart, peertje & crème fraîche
- Taart van amandel, walnoot, amaretto & crème fraîche
- Baba cake geweekt in kruidige limoncellosiroop & crème fraîche
- Panna cotta & gepocheerd herfst fruit
- Tiramisu zoals ‘ie hoort: romige marscapone, koffie, koek & amaretto.