* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.
Antipasti
- Gegrilde spies van coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
- Gemarineerde zomergroenten, buffel mozzarella & focaccia
- Carpaccio van rund met rucola, kappertjes & Parmazaan
- Vitello tonnato met kappertjes, ansjovis & bruschetta
- Gekoelde verse zeevruchtensalade.
Primi
- Pappa al pomodori: dikke soep van zongerijpte tomaten, basilicum & boerenbrood
- Pasta alla puttanesca: pasta met olijf, ansjovis, kappertjes, chili & tomaat
- Zomerse risotto met vlees, vis of seizoensgroenten
- Pasta met langzaam gegaarde vlees ragù met wijn , tomaat & basilicum.
Secondi
- Runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
- Melanzane alla Parmigiana: ovengerecht van aubergine, tomaat & mozzarella
- Saltimbocca: gebraden kalfsvlees in prosciutto met salie & marsala
- Zeebaars met aardappel, tomaat, olijf & kappertjes
- Gebraden varkenslende met witte wijn, tuinkruiden & selderij salsa
- Dry aged runderribstuk, gebraden aan het bot (meerprijs 8,- p.p.).
– ( bij de secondi worden seizoensgroentegerechten geserveerd ) –
Dolci
- Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & digestief
- Panna cotta met vanille & zomerfruit
- Romige semi-freddo met vanille, hazelnoot karamel crunch & vers zomerfruit
- Sorbet van extra pure 85% chocolade
- Zomerpudding van rode vruchten met Valpolicella wijn & crème fraîche.