Zomermenu

* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gegrilde spies van coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
  • Gemarineerde zomergroenten, buffel mozzarella & focaccia
  • Carpaccio van rund met rucola, kappertjes & Parmazaan
  • Vitello tonnato met kappertjes, ansjovis & bruschetta
  • Gekoelde verse zeevruchtensalade.

Primi

  • Pappa al pomodori: dikke soep van zongerijpte tomaten, basilicum & boerenbrood
  • Pasta alla puttanesca: pasta met olijf, ansjovis, kappertjes, chili & tomaat
  • Zomerse risotto met vlees, vis of seizoensgroenten
  • Pasta met langzaam gegaarde vlees ragù met wijn , tomaat & basilicum.

Secondi

  • Runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
  • Melanzane alla Parmigiana: ovengerecht van aubergine, tomaat & mozzarella
  • Saltimbocca: gebraden kalfsvlees in prosciutto met salie & marsala
  • Zeebaars met aardappel, tomaat, olijf & kappertjes
  • Gebraden varkenslende met witte wijn, tuinkruiden & selderij salsa
  • Dry aged runderribstuk, gebraden aan het bot (meerprijs 8,- p.p.).

– ( bij de secondi worden seizoensgroentegerechten geserveerd ) –

Dolci

  • Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & digestief
  • Panna cotta met vanille & zomerfruit
  • Romige semi-freddo met vanille, hazelnoot karamel crunch & vers zomerfruit
  • Sorbet van extra pure 85% chocolade
  • Zomerpudding van rode vruchten met Valpolicella wijn & crème fraîche.