Zomermenu

* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gegrilde coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
  • Gemarineerde zomergroenten, buffel mozzarella & focaccia
  • Carpaccio van rund met rucola, kappertjes & Parmezaan
  • Vitello tonnato met kappertjes, ansjovis & bruschetta
  • Gekoelde verse zeevruchtensalade.

Primi

  • Pappa al pomodori: dikke soep van zongerijpte tomaten, basilicum & boerenbrood
  • Pasta alla puttanesca: pasta met olijf, ansjovis, kappertjes, chili & tomaat
  • Zomerse risotto met vlees, vis of seizoensgroenten
  • Pasta met langzaam gegaarde vlees ragù met wijn, tomaat & basilicum.

Secundi

  • Runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
  • Doradefilet met venkel & sinaasappelsalade
  • Melanzane alla Parmigiana: ovengerecht van aubergine, tomaat & mozzarella
  • Saltimbocca van gebraden varkensfilet in prosciutto met salie & marsala
  • Zeebaarsfilet uit de oven met aardappel, tomaat, olijf & kappertjes.

– ( bij de secundi worden seizoensgroentegerechten geserveerd ) –

Dolci

  • Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & digestief
  • Panna cotta met vanille & zomerfruit
  • Romige semi-freddo met vanille, hazelnoot karamel crunch & vers zomerfruit
  • Pure chocoladetaart met zomerfruit & crème fraîche
  • Zomerpudding van rode vruchten met Valpolicella wijn & crème fraîche.