Zo werkt Cappito

Wil je genieten van huisgemaakt Italiaans, zonder gedoe en goede kwaliteit voor de beste prijs? Cappito kookt voor jouw gasten, in jouw keuken. Noem het maar je eigen thuisrestaurantje, inclusief ijverige kok! Ik doe zoveel mogelijk, zodat jij zo min mogelijk hoeft te doen. Zo heb jij je handen vrij voor jezelf en je gasten.

Doorgaans zijn er vier gangen (minder of meer kan ook). De antipasti voor de eerste trek, dan de primo voor energie en vulling, daarna de secondo voor de lekker en tenslotte de dolce voor nòg lekkerder. Uiteraard met vers brood, bijpassende wijn en koffie toe. Alles is homemade, vanuit de Italiaanse basis. Wat ik zelf kan maken, maak ik zelf. Wat een ander beter kan maken, koop ik in.

We stellen altijd in overleg het menu samen. Jij geeft je wensen aan en ik maak een uitgebreid voorstel. Ik houd rekening met de seizoenen, speciale wensen en de capaciteit van jouw keuken. Elke gelegenheid is speciaal en uniek. Ik draag er zorg voor dat Cappito aan jouw verwachtingen kan voldoen. Zo is een bruiloftlunch anders dan een burendiner. En zo is een zomers feestmaal anders zijn dan een kerstmenu.

Maar mijn inzet is altijd gelijk. Alle gasten een volle buik en blozende wangen bezorgen.

Heb je een feestje of gewoon trek? Neem contact met mij op voor meer details.