Wat kost het?
Eten
- vier gangen (antipasti – primi – secundi – dolci) 48,- p.p.
- vijf gangen (+ kaasplank) 58,- p.p.
Drank
- aperitief prosecco spumante 24,- per fles (zo’n zes glazen uit één fles)
- witte wijn 22,- per fles (idem)
- rode wijn 22,- per fles (idem)
- digestief na het eten 4,- per glaasje.
- San Pellegrino bruisend water 4,- per fles
- koffie & thee 3,- p.p.
Diversen
- servies – bestek – glaswerk 5,- per couvert.
- reiskosten zijn 0,35/km buiten Groot Nijmegen (10 km vanaf Beek)
- extra personeel boven 16 personen 25,- per arbeidsuur.
Nb.
- Voor iedere opdracht geldt een minimale totale besteding van 400,- (exclusief reiskostenvergoeding).
- Minimaal aantal personen per opdracht is 8.
- Maximaal aantal personen per opdracht is 25, in overleg.