Prijzen

Wat kost het?

  • Aperitief prosecco 18,- per fles (zo’n 6 glazen uit één fles).
  • 4 gangen incl.* wijn 39,- p.p.
  • 4 gangen excl. wijn 34,- p.p.
  • 3 gangen (kies er 3 uit antipasti t/m dolci) incl*. wijn 32,- p.p.
  • 3 gangen excl. wijn 28,- p.p.

* ‘Inclusief’ wijn betekent gemiddeld een glas per hartige gang (antipasti, primi & secundi). Er wordt geschonken per fles. Uit één fles schenk je 6 glazen.

  • Een gedekte tafel (glaswerk, bestek & servies) is 2,- per couvert. En ik doe de afwas..!
  • Extra wijn 16,- per fles (dus als er méér gedronken wordt dan ‘inclusief’).
  • Digestief 3,- per glaasje.
  • Koffie & thee 2,- p.p.
  • Reiskosten zijn 0,30/km buiten Groot Nijmegen (straal van 10 km vanaf Beek)
  • Kurkgeld 30,- eenmalig (als je je eigen wijn bij het eten schenkt).
  • Extra personeel boven 16 personen 20,- per arbeidsuur.
  • Workshop (op maat) drie gangen incl. drank 60,- p.p. Maximaal 8 personen.

Voor iedere opdracht van 8 personen of minder geldt een minimale totaalbesteding van 300,- (exclusief reiskostenvergoeding).

Maximaal aantal personen is 35. Dit is de capaciteit die Cappito als kleinschalige cateraar kan leveren.