Wintermenu

Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gemarineerde wintergroenten, mozzarella & versgebakken focaccia
  • Drie crostini met diverse groente-, vis-, en/of vlees
  • Carpaccio met waterkers, Parmezaanse kaas, kappertjes & bruschetta
  • Soep van mosselen met chili, tomaat, ansjovis & bruschetta

Primi

  • Gestoofd kalfsvlees in rijst, witte wijn & salie
  • Pasta met kruidig gestoofd rundvlees & rode wijn
  • Aqua cotta: rijkgevulde groentesoep met eekhoorntjesbrood & bruschetta
  • Pasta met worstragù, kaneel, majoraan & ricotta
  • Zeevruchten met pasta, pancetta, tomaat & borlotti bonen

Secondi

  • Gegrilde rundfilet & salsa verde met romige polenta
  • Kippendij gebraden in gekarameliseerde melk, salie & citroen
  • Gebraden kalfsfilet in Parma ham met salie & marsala
  • Zeebaarsfilet gebakken op aardappel & paddenstoel met salsa verde
  • Peposo: gestoofd rundvlees met romige polenta.

+ bijbehorende groente

Dolci

  • Tiramisu zoals ‘ie hoort: romige mascarpone, koffie, koek & amaretto
  • Pure chocoladetaart met crème fraîche & gestoofd peertje
  • Pistache/amandeltaart met citroen & crème fraîche
  • Italiaanse kazen met fruit, noten & honing.