Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.
Antipasti
- Gemarineerde wintergroenten, mozzarella & versgebakken focaccia
- Drie crostini met diverse groente-, vis-, en/of vlees
- Carpaccio met rucola & Parmezaanse kaas
- Mosselen met chili, tomaat, ansjovis & bruschetta
Primi
- Gestoofd kalfsvlees in rijst, witte wijn & salie
- Pasta met kruidig gestoofd rundvlees & rode wijn
- Handgemaakte ravioli (max. 10 personen)
- Pasta met worstragù, kaneel, majoraan & ricotta
- Romige pasta & paddenstoelen uit de oven
- Venusschelpen met pasta, pancetta, tomaat & borlotti bonen
Secondi
- Gegrilde rundfilet & salsa verde met romige polenta
- Boerderijkip gebraden in gekarameliseerde melk, salie & citroen
- Gebraden kalfsfilet in Parma ham met salie & marsala
- Zeebaarsfilet gebakken op aardappel & paddenstoel met salsa verde
- Gesmoorde lamsschenkel op boterige aardappelpuree
- Dry aged runderribstuk, gebraden aan het bot (meerprijs 6,- p.p.).
+ bijbehorende groente
Dolci
- Tiramisu zoals ‘ie hoort: romige mascarpone, koffie, koek & amaretto
- Pure chocoladetaart met crème fraîche & gestoofd peertje
- Pistache/amandeltaart met citroen & crème fraîche
- Italiaanse kazen met fruit, noten & honing.