Ik over mezelf

Caspar-Anneke-9393Goed koken leer je volgens mij door uitproberen, aandacht geven aan details, altijd leergierig zijn en streven naar kwaliteit en eenvoud. In de Italiaanse keuken ontdek ik daardoor steeds iets nieuws, dat tegelijkertijd ook klassiek en tijdloos is. Ik hoop dat je het proeft.Caspar-Anneke-9393

fotocaspar.jpgIk heb mijn weg in de keuken gevonden via kookhelden in de boekenkast, onversneden enthousiasme voor alles dat eetbaar is en door heel, heel goed op te letten wat de Italianen doen.

In de keuken streef ik eenvoud na. Dat is méér dan iets weglaten, het is de verleiding weerstaan om iets toe te voegen dat niets toevoegt. Voor mij is het belangrijkste wat de gast wilt of nodig heeft. Zo gezegd heb ik een liefde ontwikkeld voor kwaliteit, naast een afkeer voor kunstmatigheid en een streven gestart naar authenticiteit. Laat me een bord voor je koken en je snapt wat ik bedoel.

Ik woon in Beek, het groenste dorp naast Nijmegen. Ik heb Communicatie en later Milieu gestudeerd in Nijmegen. M’n vrienden noemen mij vaak ‘Cappi’ …vandaar de naam.