Lentemenu

* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.

Antipasti

  • Gegrilde spies van coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
  • Gemarineerde lente groenten, buffelmozzarella & focaccia
  • Drie crostini met divers beleg van groente, vis en/of vlees
  • Vitello tonnato van varkenslende met ansjovis, citroen & kappertjes
  • Rundercarpaccio met rucola, kappertjes & Parmezaanse kaas

Primi

  • Risotto primavera van jonge lentegroenten & prosciutto
  • Orecchiette pasta met smakelijke ragù van lam
  • Vis, schaal-en schelpdieren in tomatensaus op bruschetta &  gremolata
  • Pasta met groene & witte asperges, ricotta & broodkruim
  • Pasta met gestoofd konijn, groene olijf & majoraan

Secondi

  • ‘n Nacht in de oven lamsschouder & salsa verde
  • Gebraden runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
  • Gepocheerde kip in bouillon & pesto genovese
  • Doradefilet & vignole (gestoofde lentegroenten)

– bij de secondi worden seizoensgroente geserveerd –

Dolci

  • Romige panna cotta met gepocheerd voorjaarsfruit & drupje grappa
  • Pistache/amandeltaart met citroen, vers voorjaarsfruit & crème fraîche
  • Cacao-dessert met amaretti, caramel & amaretto
  • Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & digestief
  • Onweerstaanbare pure chocoladetaart, vers voorjaarsfruit & crème fraîche.