* Kies per gang één gerecht en stel zo een menu samen.
* Er is méér mogelijk dan dit basismenu, dus laat me weten waar je trek in hebt.
* Wil je alleen vegetarisch? Dat kan uiteraard ook.
* Liever een verrassingsmenu? Laat me weten welke ingrediënten je wel en niet wenst.
Antipasti
- Gegrilde spies van coquille & gamba met rozemarijn-ansjovissaus
- Gemarineerde lente groenten, buffelmozzarella & focaccia
- Drie crostini met divers beleg van groente, vis en/of vlees
- Vitello tonnato van varkenslende met ansjovis, citroen & kappertjes
- Rundercarpaccio met rucola, kappertjes & Parmezaanse kaas
Primi
- Risotto primavera van jonge lentegroenten & prosciutto
- Orecchiette pasta met smakelijke ragù van lam
- Vis, schaal-en schelpdieren in tomatensaus op bruschetta & gremolata
- Pasta met groene & witte asperges, ricotta & broodkruim
- Pasta met gestoofd konijn, groene olijf & majoraan
Secondi
- ‘n Nacht in de oven lamsschouder & salsa verde
- Gebraden runderlende in coppa di Parma & mierikswortelroom
- Gepocheerde kip in bouillon & pesto genovese
- Doradefilet & vignole (gestoofde lentegroenten)
– bij de secondi worden seizoensgroente geserveerd –
Dolci
- Romige panna cotta met gepocheerd voorjaarsfruit & drupje grappa
- Pistache/amandeltaart met citroen, vers voorjaarsfruit & crème fraîche
- Cacao-dessert met amaretti, caramel & amaretto
- Tiramisu: luchtige mascarpone met koek, koffie & digestief
- Onweerstaanbare pure chocoladetaart, vers voorjaarsfruit & crème fraîche.